Eiger Σετ Φίλτρων PP & ION & CTO 5μm για Συσκευές 3 Σταδίων Άνω & Κάτω Πάγκου 10″ x 2.5″

€28.05

MΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 2000000117058 Κατηγορία:

Περιγραφή

sku: PP-ION-CTO-5

Το σετ φίλτρων Eiger PP + ION + CTO στα 5μm είναι μια ολοκληρωμένη λύση φίλτρανσης 3 σταδίων με αποσκλήρυνση, ειδικά για περιοχές με σκληρό νερό. Τα φίλτρα ιζημάτων και άνθρακα του σετ έχουν βαθμό φίλτρανσης 5μm, μια ισορροπημένη επιλογή ανάμεσα στην κατακράτηση σωματιδίων και την καλή ροή νερού. Περιλαμβάνει και τα τρία φίλτρα σε προνομιακή τιμή.

Στο πρώτο στάδιο, το φίλτρο πολυπροπυλενίου (PP) 5μm κατακρατά ιζήματα, άμμο, σκουριά και σωματίδια, προστατεύοντας τα επόμενα φίλτρα.

Στο δεύτερο στάδιο, το φίλτρο κατακράτησης αλάτων / αποσκλήρυνσης (ION) μειώνει τη σκληρότητα του νερού, δεσμεύοντας άλατα ασβεστίου και μαγνησίου. Έτσι προστατεύει συσκευές και σωληνώσεις από τις επικαθίσεις αλάτων («πουρί»).

Στο τρίτο στάδιο, το φίλτρο συμπαγούς ενεργού άνθρακα (CTO) 5μm αφαιρεί χλώριο, δυσάρεστες οσμές και γεύσεις, για νερό με καθαρή, ευχάριστη γεύση.

Το σετ είναι συμβατό με όλες τις τυποποιημένες τριπλές συσκευές άνω και κάτω πάγκου 10″ x 2.5″.

Συνιστάται αντικατάσταση κάθε 6 μήνες ή ανάλογα με την ποιότητα και την κατανάλωση. Ο βαθμός αποσκλήρυνσης εξαρτάται από την αρχική σκληρότητα του νερού.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 κ.
Διαστάσεις 10 × 10 × 10 cm